Μετά το τέλος του ματς με τη Γουάν, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για το πρώτο παιχνίδι της στο τουρνουά καθώς και για το πόσο αγαπά τη διοργάνωση.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open επικρατώντας με 2-0 της Γουάν. Μετά το τέλος του ματς μίλησε για το πρώτο παιχνίδι της στο τουρνουά καθώς και για το πόσο αγαπά τη διοργάνωση.

«Ήταν η πρώτη φορά που την είδα και είχα νευρικότητα», είπε αρχικά για την αντίπαλό της, τη Γουέ Γουάν. «Όταν ξέρεις κάποιον, ξέρεις τι να περιμένεις. Όταν, όμως, δεν τον γνωρίζεις υπάρχουν δυσκολίες. Το United Cup με βοήθησε, οι συνθήκες στο Περθ ήταν παρόμοιες. Είναι αργό court, αλλά μου αρέσει που έχει ζέστη και η μπάλα αναπηδά ψηλά. Είναι τέλειες συνθήκες για το παιχνίδι μου. Όσο περισσότερη ζέστη, τόσο το καλύτερο. Δεν είναι κάτι που να μην μου αρέσει σε αυτό το τουρνουά».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ακολούθως, για τη φυσική της κατάσταση πρόσθεσε:

«Έχω πει πολλές φορές ότι η γυμναστική είναι το χόμπι μου, μου αρέσει να γυμνάζομαι. Δεν αισθάνομαι καλά με το σώμα μου να ξαπλώνω στον καναπέ. Αν δεν δουλεύω στο γυμναστήριο, ξέρω ότι ότι δεν θα αισθάνομαι καλά με το παιχνίδι μου. Δεν είμαι η ψηλότερη παίκτρια στο tour, αν δεν είμαι δυνατή, τότε το παιχνίδι μου δεν είναι δυνατό».

Τέλος, αποθέωσε την Αυστραλία και το τουρνουά λέγοντας:

«Το λέω κάθε χρόνο. Νιώθω σα να είναι το τουρνουά της πατρίδας μου. Γενικά οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί εδώ, θα μπορούσα να ζω σε αυτή την πόλη. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει σε αυτή τη χώρα και σίγουρα βοηθάει η ελληνική παρουσία. Είναι πάντα εδώ και μας στηρίζουν, νιώθω σα να είμαι στην πατρίδα μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!