Ο Νόρντιν Άμραμπατ πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό αλλά επαίνεσε και τους συμπαίκτες του.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό αλλά ο ίδιος επαίνεσε τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως θα μπορούσαν να λάβουν το βραβείο 4-5 ακόμα παίκτες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Πετύχαμε τέσσερα γκολ, σκόραραν τέσσερις διαφορετικοί παίκτες, παίξαμε πολύ καλά… Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας.

Ευχαριστώ οπαδοί, το εκτιμώ. Είναι πάντα καλό να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά μου, όμως πιστεύω ότι θα μπορούσαν να έχουν επιλέξει τέσσερις πέντε παίκτες. Νομίζω ότι όλοι έπαιξαν σήμερα πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσουμε.

Απομένει ακόμη ένα μεγάλο μέρος της σεζόν και είμαστε σε καλό δρόμο. Σας χρειαζόμαστε. Οπότε συνεχίστε να έρχεστε, να μας βοηθάτε και στο τέλος ελπίζω ότι θα πανηγυρίσουμε κάτι ξεχωριστό», τόνισε ο Άμραμπατ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!