Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών ο πρώην Ουκρανός διεθνής, Ρουσλάν Οτβερτσένκο λόγω καρδιολογικών προβλημάτων.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών ο άλλοτε διεθνής με την εθνική Ουκρανίας, Ρουσλάν Οτβερτσένκο.

Ο θάνατος του Οτβερτσένκο φαίνεται πως οφείλεται σε καρδιολογικά προβλήματα. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η γυναίκα του, τα καρδιολογικά προβλήματα του Οτβερτσένκο ήταν χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Οτβερτσένκο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην πατρίδα του περνώντας μεταξύ άλλων από την Προμετέι, ενώ είχε και μία σεζόν στη Μανρέσα. Εκπροσώπησε την Εθνική Ουκρανίας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ συμμετείχε και στο Eurobasket του 2017.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!