Η τουρκική ιστοσελίδα star.com.tr βασιζόμενη σε ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρει πως η Γαλατάσαραϊ ήρθε σε συμφωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν και με την προοπτική ανανέωσης, αλλά η Γαλατά εξακολουθεί να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό σούπερ σταρ.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει:

«Ο Χάμες Ροντρίγκες φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ. Σύμφωνα με ειδήσεις στον ισπανικό τύπο, η ιστορία του Χάμες στην Ελλάδα φτάνει στο τέλος της. Ο Κολομβιανός σταρ, ο οποίος θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό στα μέσα της σεζόν, ζήτησε από τον προπονητή του να βρει ομάδα.

Η Γαλατάσαραϊ ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει βόμα. Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, η Γαλατάσαραϊ έφτασε σε συμφωνία με τον Χάμες, ο οποίος αναμένεται να φύγει. Η μεταγραφή θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Γαλατάσαραϊ όντως ενδιαφέρεται για τον Χάμες και επικοινώνησε με τον Ζόρζε Μέντες. Ωστόσο, η υπόθεση δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει τόσο.

Όπως ανέφερε και η AS την Πέμπτη (12/1) ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ευχαριστημένος από την παραμονή του στην Ελλάδα. Εξάλλου ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!