Η διοίκηση της Τσέλσι σκοπεύει να διώξει αρκετούς παίκτες από το ρόστερ της με στόχο να ανανεώσει το δυναμικό της.

Η διοίκηση της Τσέλσι θα επιδιώξει να διώξει αρκετούς παίκτες από το ρόστερ με στόχο, ουσιαστικά, την ανανέωση της ομάδας, ως ένδειξη εμπιστοσύνης στον υπό αμφισβήτηση προπονητή Γκράχαμ Πότερ.

Η πίεση στον Πότερ αυξήθηκε μετά την ήττα της Τσέλσι από τη Φούλαμ με 2-1 το βράδυ της Πέμπτης. Ωστόσο, οι διοικούντες της ομάδας είναι διατεθειμένοι να του δώσουν χρόνο για να αλλάξει την τύχη των Μπλε στο γήπεδο, αποδεσμεύοντας αρκετούς παίκτες και συνεχίζοντας την ανανέωση της ομάδας, σύμφωνα με την Telegraph.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ειδικότερα, η τριάδα των Κρίστιαν Πούλισιτς, Κάι Χάβερτζ και Χακίμ Ζιγιέχ θα μπορούσαν να φύγουν από το Στάμφορντ Μπριτζ το καλοκαίρι, καθώς ο Πότερ συνεχίζει την ανοικοδόμηση του λονδρέζικου συλλόγου.

Επίσης, οι Σέζαρ Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Καλιντού Κουλιμπαλί μπορεί επίσης να δουν την πόρτα της εξόδου, με τον σύλλογο να επιθυμεί να μειώσει το κόστος των μισθών.

Η Τσέλσι έχει ήδη πραγματοποιήσει τέσσερις μεταγραφές κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, μεταξύ των οποίων ο κεντρικός αμυντικός Μπενουά Μπαντιασίλ από τη Μονακό και ο Ζοάο Φέλιξ ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τέλος, ενδιαφέρεται πολύ για την απόκτηση του εξτρέμ της PSV, Νόνι Μαντουέκε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!