Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή της χρονιάς και επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Αξέχαστο θα μείνει στον Πεπ Γκουαρντιόλα το 500ο παιχνίδι του στους πάγκους. Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες από τη συμπολίτισσά της, Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί, επικρατώντας με ανατροπή, 2-1 εντός έδρας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Premier League. 

Οι «μπέμπηδες» έκαναν το επτά στα επτά σε όλες τις διοργανώσεις μετά τη διακοπή του αγγλικού πρωταθλήματος ελέω Μουντιάλ, ενώ μετρούν έξι νίκες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές στην Premier League και μία μόνο ήττα στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (8-2-1). Με τη νίκη αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μείωσε στον έναν βαθμό την απόσταση που τη χωρίζει από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Σίτι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν και στον πρώτο γύρο, η Σίτι είχε νικήσει με 6-3 και παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με τον Γκρίλις στο 60ό λεπτό, εν τέλει έφυγε ηττημένη από το “Old Trafford”. Μέσα σε τέσσερα λεπτά, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, σημείωσε δύο γκολ. Αρχικά στο 78΄ με τον Φερνάντες και εν συνεχεία στο 82ο λεπτό με τον Ράσφορντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!