Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει η Πρέμιερ Λιγκ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει η Πρέμιερ Λιγκ, αφού είδε την ομάδα του να ηττάται 2-1 από τη Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε επική ανατροπή και νίκησε 2-1 τη Σίτι στο ντέρμπι του Σαββάτου στο Ολντ Τράφορντ, σε ένα αποτέλεσμα που θα πλήξει τις ελπίδες των «πολιτών» να διατηρήσουν τον τίτλο τους. Ο Γκουαρντιόλα επέμεινε μετά το παιχνίδι ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση της ομάδας του, αφού πρόκειται για την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν με ενδιαφέρει η Πρέμιερ Λιγκ και το Carabao Cup, δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Κερδίσαμε πολλά, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι να αποδίδουμε όπως τα καταφέραμε. Πάντα είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό», δήλωσε στο BT Sport. «Το Carabao Cup έχει τελειώσει, δεν έχει σημασία. Δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε. Σήμερα αποδώσαμε. Σήμερα, μην αποσπάστε από αυτό που συνέβη με την ανατροπή».

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τη Σίτι που αποκλείστηκε από το Carabao Cup από τη Σαουθάμπτον και ηττήθηκε ξανά στο Ολντ Τράφορντ. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα μείνει οκτώ βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ, αν οι «κανονιέρηδες» νικήσουν την Τότεναμ την Κυριακή στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!