Εθνικός Κατερίνης: Ένας παίκτης πήρε απινιδωτή και τον προσέφερε στην ομάδα σε μία πραγματικά ξεχωριστή κίνηση.

Σε μία πραγματικά σπουδαία κίνηση προχώρησε ο επιχειρηματίας και ποδοσφαιριστής του Εθνικού Κατερίνης, Σπύρος Μάνης. Πιο συγκεκριμένα, έκανε δωρεά για την ομάδα του έναν απινιδωτή.

Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλιστεί η υγεία όλων όσων αγωνίζονται. Μάλιστα, διοργανώθηκε και επιμορφωτικό σεμινάριο από αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού της περιοχής.

Μία πολύ όμορφη ενέργεια όπου τα λόγια περισσεύουν και που μακάρι να βλέπαμε καθημερινά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εθνικός Κατερίνης:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ξεχωριστές στιγμές που δεν αναλώνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και δεν αφορούν αποκλειστικά κάποια νίκη ή ένα γκολ. Έγκεινται στο πώς αντιλαμβανόμαστε το άθλημα και πόσο κοντά μας φέρνει.

Για όλους μας στον Εθνικό Κατερίνης η 12η Ιανουαρίου θα είναι μία ημέρα που θα θυμόμαστε για πάντα, αφού γίναμε αποδέκτες μίας προσφοράς που μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί και συνάμα ιδιαίτερα ασφαλείς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σπύρος Μάνης, γνωστός και πετυχημένος επιχειρηματίας της Κατερίνης που είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και αγωνίζεται στην ομάδα μας, μας προσέφερε έναν απινιδωτή και αυτόματα έφερε ακόμη πιο κοντά όλη την οικογένεια του Εθνικού Κατερίνης.

Μάλιστα διοργάνωσε και το σεμινάριο επιμόρφωσης χρήσης του στα μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, από τον αρχηγό και εκπαιδευτή του Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Κατερίνης κ. Δημήτρη Κατιρτζή.

Η ελληνική γλώσσα αν και πλούσια ίσως δεν μπορεί να αποτυπώσει πόσο πολύ τον ευχαριστούμε…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!