Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για τη Γιουνάιτεντ και την ανανέωση του συμβολαίου του, για την οποία ήθελε να ξέρει το πλάνο της ομάδας.

Ο Μπρούνο Φερνάντες παραδέχθηκε ότι εξέτασε το πλάνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέλλον πριν υπογράψει νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με τους “κόκκινους διαβόλους”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Μπρούνο Φερνάντες δήλωσε:

«Θέλω να ξέρω πού πάμε υπάρχει ένα σχέδιο, υπάρχει μέλλον; Αυτό ήταν πριν υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο γιατί είπα στον σύλλογο, προφανώς τα χρήματα είναι σημαντικά. Κανείς δεν μπορεί να το κρύψει αυτό.

»Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις όλο και περισσότερα και περισσότερα στο ποδόσφαιρο ή στη ζωή, όποια δουλειά και αν κάνεις, πάντα θέλεις να έχεις το καλύτερο για τον εαυτό σου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!