Η Μπράιτον έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λίβερπουλ και τη διέλυσε με 3-0.

Η Μπράιτον «ταπείνωσε» τη Λίβερπουλ!

Η ομάδα του Κλοπ μάλλον δεν είχε λάβει το μήνυμα της Μπράιτον από τον πρώτο γύρο (3-3) στο «Άνφιλντ» και σήμερα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στο ανατολικό Σάσεξ για την 20ή αγωνιστική της Premier League από την ομάδα του Ντε Τσέρμπι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Σόλομον Μαρτς (2 γκολ), ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε με υπέροχο τέρμα ο Ντάνι Γουέλμπεκ. Η Λίβερπουλ δεν έδειχνε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού πως μπορεί να διεκδικήσει και να κάνει την ανατροπή.

Η σημερινή ήταν η πρώτη νίκη της Μπράιτον απέναντι στους «κόκκινους» μετά από 10 ματς (5-5-0).

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Reds στο -8 από την πρώτη τετράδα και οι θέσεις που οδηγούν στο Champions League δείχνουν να απομακρύνονται.

Οι συνθέσεις

Μπράιτον (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Σάντσες. Γκρος, Ντανκ (90+1΄Γουέμπστερ), Κόλγουιλ, Εστουπινιάν, Καϊσέδο, Μακ Άλιστερ (83΄Σαρμιέντο), Μαρς, Μιτόμα (90+1΄Λάμπτεϊ), Λαλάνα, Φέργκιουσον

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Μάτιπ (69΄Γκόμες), Κονατέ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (69΄Ντόακ), Τιάγκο, Χέντερσον (69΄Κεϊτά), Σαλάχ, ΤσάμπερλεΪν (69΄Έλιοτ), Χάκπο

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!