Ο Σεμπαστιάν Αλέ είναι ξανά εδώ και το έδειξε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο - Πέτυχε χατ-τρικ σε μόλις επτά λεπτά!

Απίστευτη επιστροφή από τον Σεμπαστιάν Αλέ. Έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα της υγείας του, ο επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει μπει ξανά σε φουλ ρυθμούς. Και η τέχνη των γκολ δεν ξεχνιέται…

Ο 28χρονος σέντερ φορ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης και σκόραρε τρεις φορές, από το 81′ έως το 88′.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με αυτόν τον τρόπο αποδυκνύει περίτρανα πως είναι ξανά εδώ ενώ έχει θέση σοβαρή υποψηφιότητα ώστε να αγωνιστεί και στο πρώτο παιχνίδι των Βεστφαλών στην επανέναρξη της Bundesliga.

Παρακάτω ακολουθούν οι δημοσιεύσεις της Ντόρτμουντ με αφορμή τα γκολ που σημείωσε ο Σεμπαστιάν Αλέ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!