Η Νότιγχαμ έφτασε σε συμφωνία με την Παλμέιρας για την απόκτηση του 21χρονου μέσου, Ντανίλο, με το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, αποκτά ακόμη έναν παίκτη από την Παλμέιρας. Μετά την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα η αγγλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Βραζιλίας και για τον Ντανίλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ υπάρχει συμφωνία για την απόκτηση του 21χρονου μέσου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να δίνει 20 εκατ. ευρώ στην Παλμέιρας.

Ο Ντανίλο έχει κάνει περισσότερες από 130 εμφανίσεις με τη φανέλα της Παλμέιρας, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 53 φορές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας επτά γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!