Δεν βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Ιλκάι Γκουντογκάν.

Ο αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι από τη Σαουθάμπτον με 2-0 στο «Σεν Μέρις», έχει προκαλέσει αναστάτωση στις τάξεις των «μπλε». Αυτό τουλάχιστον έδειξε και ο Ιλκάι Γκουντογκάν με δηλώσεις του.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως αυτή τη στιγμή κάτι λείπει από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και ελπίζει πως αυτός ο αποκλεισμός να λειτουργήσει σαν «ξυπνητήρι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως οι «μπλε» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιλκάι Γκουντογκάν:

«Έχουμε κερδίσει παιχνίδια, όμως νιώθω πως κάτι μας λείπει, κάτι δεν λειτουργεί. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια συνταγή που δεν έχουμε: απόδοση, επιθυμία και δίψα που δεν είναι ανάλογη των προηγούμενων ετών. Ελπίζω ο αποκλεισμός να αποτελέσει το ξυπνητήρι για την κατάσταση μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!