Μάρκο Σίλβα και Φούλαμ θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία αφού η ομάδα του Λονδίνου θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Η Φούλαμ, μετά από ένα χρόνο, επέστρεψε στην Premier League. Στα σαλόνια της Αγγλίας, όπου και την έχουμε συνηθίσει.

Με 86 βαθμούς σε 42 αγώνες οι Λονδρέζοι πήραν πανηγυρικά τη μια από τις δύο θέσεις, που οδήγησαν αυτόματα στην άνοδο και ο τεχνικός τους, Μάρκο Σίλβα, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, πρόκειται να «εξαργυρώσει» την άνοδο, αλλά και την καλή πορεία της ομάδας του Λονδίνου τη φετινή σεζόν με την επέκταση του συμβολαίου του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mail» η διοίκηση τού έχει προτείνει τη διετή επέκταση του συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2026.

Η Φούλαμ είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας και χθες νίκησε στο ντέρμπι του Λονδίνου την Τσέλσι με 2-1. Πρώτη της νίκη επί της Τσέλσι στο πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια. Και σε αυτό έβαλε το χεράκι του και ο Μάρκο Σίλβα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!