Ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του τραυματισμού του - Σήμερα υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο Ολλανδός διεθνής Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο, όπως επιβεβαίωσε σήμερα (13/1) Παρασκευή ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ.

Ο μέσος Φαν ντε Μπέεκ τραυματίστηκε κατά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 στην Premier League επί της Μπόρνμουθ την περασμένη εβδομάδα, όπου αντικαταστάθηκε αμέσως. «Ναι, είναι το γόνατό του. Θα επιστρέψει για την έναρξη της προετοιμασίας. Το υπόλοιπο της σεζόν είναι εκτός», είπε ο Τεν Χαγκ, σήμερα (13/1) σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Οι σκέψεις μας είναι μαζί του, είναι τρομερό όταν είσαι σε μια σεζόν και έχεις ένα κακό τάκλιν, έναν κακό τραυματισμό, είναι πάντα πραγματικά απογοητευτικό και οι σκέψεις, τα συναισθήματά μας είναι με τον παίκτη», πρόσθεσε.

Ο αγώνας της Μπόρνμουθ ήταν μόλις η δεύτερη φορά που ο Φαν ντε Μπεκ ξεκίνησε αγώνα πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν. Ο 25χρονος αγωνίζεται να κερδίσει μια θέση στην αρχική ομάδα της Γιουνάιτεντ μετά την μετακόμισή του το 2020 από τον Άγιαξ.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο παίκτης μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη:

«Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που η σεζόν τελείωσε για μένα. Μετά από επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, ήρθε η ώρα να ξεκινήσω τη διαδικασία ανάρρωσής μου και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω πιο δυνατός για αυτόν τον σύλλογο.

Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα, σημαίνουν πολλά για μένα και την οικογένειά μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!