Η αγάπη του Σάσα Ομπράντοβιτς για τον Ερυθρό Αστέρα δεν κρύβεται με τίποτα...

Η αγάπη του Σάσα Ομπράντοβιτς για τον Ερυθρό Αστέρα δεν κρύβεται. Μάλιστα, αυτό αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο προπονητής της Μονακό, πριν ξεκινήσει το ματς της ομάδας του με τους «κόκκινους», έσκυψε στο κέντρο του γηπέδου και φίλησε το σήμα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση στη «Χάλα Πιονίρ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μία πραγματικά απίστευτη σκηνή που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Κι αυτή τη φορά ήταν για καλό λόγο…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σάσα Ομπράντοβιτς, Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!