Ο 17χρονος γιος του Ροναλντίνιο, Ζοάο Μέντες Μορέιρα, κάνει δοκιμαστικές προπονήσεις με την Κ-19 της Μπαρτσελόνα.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει». Στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει και με το παραπάνω. Ο γιος του Ροναλντίνιο, Ζοάο Μέντες ντε Ασίς Μορέιρα, θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου και είναι κοντά στο να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Κρουζέιρο, η οποία τον είχε αποκτήσει όταν ήταν 14 ετών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ζοάν Λαπόρτα και Ροναλντίνιο έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία μόνο αν ο νεαρός επιθετικός είναι άξιος να αγωνιστεί στην ομάδα και καλύπτει τους προπονητές του συλλόγου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!