Παναθηναϊκός: Βόμβα τοποθετήθηκε από άγνωστο τα ξημερώματα σε σύνδεσμο φιλάθλων των «πρασίνων» στο Μαρούσι.

Εκρηκτική ύλη τοποθέτησαν άγνωστοι σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι. Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, από την έκρηξη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό Αναβρύτων 8, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, σε οικόπεδο πίσω από τον σύνδεσμο. Παναθηναϊκός

Επί του σημείου επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και 6 πυροσβέστες, χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση τους καθώς δεν προκλήθηκε φωτιά. Παναθηναϊκός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΪ, ένα άτομο που επέβαινε σε μηχανή, τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, μπροστά στην είσοδο του συνδέσμου φιλάθλων και απομακρύνθηκε. Η ΕΛΑΣ σημειώνει πως η έκρηξη ακούστηκε στις 03:45 ξημερώματα Πέμπτης και τρόμαξε τους περίοικους ενώ το ωστικό κύμα από την έκρηξη, προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε κοντινή καφετέρια-ζαχαροπλαστείο.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία ή το είδος του μηχανισμού που τυχόν χρησιμοποιήθηκε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!