Κύπελλο Ελλάδας: Η κλήρωση του Final 8 - Μόνο στον ημιτελικό πιθανή η διασταύρωση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας, σχηματίζοντας τα τέσσερα ζευγάρια του Final 8.

H κλήρωση «έδωσε» σπουδαία ματσαρίσματα, αλλά στέρησε τελικό Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αφού μόνο στον ημιτελικό θα μπορούν να αναμετρηθούν αν περάσουν Άρη και Κολοσσό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πανιώνος είχε πάρει το νούμερο «1», με αποτέλεσμα οι ομάδες της πρώτης επτάδας να μετακινηθούν όλες μία θέση πιο κάτω.

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» θα αναμετρηθούν με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός με τον Άρης, ο Παναθηναϊκός με τον Κολοσσό Ρόδου και το Περιστέρι bwin με τον ΠΑΟΚ.

Το Final 8 θα λάβει χώρα στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης και θα διεξαχθεί από τις 16 έως και 19 Φεβρουαρίου.

Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια των προημιτελικών

1. Πανιώνιος – ΑΕΚ
2. Ολυμπιακός – Άρης
3. Παναθηναϊκός – Κολοσσός
4. Περιστέρι bwin – ΠΑΟΚ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!