Ο Εργκίν Αταμάν είπε τη δική του άποψη μετά την νέα ήττα της Αναντολού Εφές από τη Βαλένθια.

Καθόλου ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του δεν είναι ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής, μετά τη νέα ήττα της Αναντολού Εφές από τη Βαλένθια, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και μίλησε με σκληρά λόγια για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Δεν γνωρίζαμε πόσες απουσίες θα είχε η Βαλένθια. Για τον Κρις Τζόουνς μάθαμε στο γήπεδο ότι δεν θα παίξει. Δεν τίθεται, λοιπόν, θέμα χαλάρωσης, γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλαρώσουμε. Χάσαμε δίκαια και χάσαμε γιατί δεν παίζουμε καλό μπάσκετ. Πρέπει να δουλέψουμε με τους εαυτούς μας, να βρούμε τι φταίει και να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!