Ο Ρίο Φέρντιναντ ξέσπασε και ισχυρίστηκε πως ο Χάρι Μαγκουάιρ θα έπρεπε να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι Μαγκουάιρ, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την εθνική Αγγλίας στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών τον Μαγκουάιρ. Συνάμα θέτει την τιμή των 35 εκατ. ευρώ για την πώληση του, με την πρώην ομάδα του, Λέστερ, αλλά και την Αστον Βίλα να έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον. Φέρντιναντ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν τον υπολογίζει και επιμένει και θέλει να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Τζούριεν Τίμπερ από τον Αγιαξ. Θέση στο θέμα πήρε ο παλιός άσος της Μάντσεστερ, Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος επιτέθηκε στον Τεν Χαγκ και συμβούλεψε στον Μαγκουάιρ να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ»:

«Ο Τεν Χαγκ δεν τον σέβεται. Εφθασε στο σημείο να χρησιμοποιεί τον Λουκ Σο στο κέντρο της άμυνας και ο Χάρι πρέπει να καταλάβει πως δεν έχει μέλλον με τον προπονητή αυτόν και πρέπει να φύγει για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!