Ο Βασίλης Σπνούλης τόνισε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα και πλέον πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον τελικό της Γαλλίας.

Το Περιστέρι bwin ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Η ομάδα κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, να πάρει τη νίκη με 92-88 και όπως τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης έχουν πλέον έναν «τελικό» μπροστά τους και πρέπει να είναι έτοιμοι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και ήταν μια μεγάλη μάχη. Όπως στη Γαλλία, έτσι κι εδώ. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Κάναμε χαζά λάθη στο τέλος της κανονικής διάρκειας και δώσαμε την ευκαιρία στην Ντιζόν να πάρει το ματς.

Παίξαμε με μια καλή ομάδα, όπως είμαστε και εμείς, και θα δώσουμε τη μάχη μας στο επόμενο παιχνίδι για την πρόκριση. Θα προετοιμαστούμε για έναν ’τελικό’ για να είμαστε έτοιμοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!