Η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε την παύση του Νοέλ Λε Γκρε από τη θέση του προέδρου της γαλλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

Ο Νοέλ Λε Γκρε αποχώρησε από την προεδρία της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου μετά από έκτακτη εκτελεστική επιτροπή σήμερα (11/1), με τον Φιλίπ Ντιαλό (μέλος της εκτελεστικής επιτροπής) να αναλαμβάνει προσωρινά τη ή θέση ως επικεφαλής του FFF, όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 81χρονος Λε Γκρε, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία του FFF το 2011 και του οποίου η θητεία επρόκειτο να λήξει στα τέλη του 2024, έχει δεχθεί έντονη κριτική μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τις μαρτυρίες για υποτιθέμενη σεξιστική συμπεριφορά.

Να σημειωθεί ότι η επέκταση του συμβολαίου του Ντιντιέ Ντεσάμπ έως το 2026 εγκρίθηκε ομόφωνα από την έκτακτη εκτελεστική επιτροπή της γαλλικής Ομοσπονδίας. Αυτή η ανανέωση είχε ανακοινωθεί το Σάββατο κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της FFF.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Νοέλ Λε Γκρε