Ο Σεμπαστιάν Αλέ αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τις δύο επεμβάσεις που υποβλήθηκε για τον καρκίνο στους όρχεις.

Ο Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος αναρρώνει από τον καρκίνο των όρχεων, που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο εξάμηνο, έπαιξε για λίγα λεπτά στον φιλικό αγώνα της Ντόρτμουντ με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, που διεξήχθη στην Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, μπήκε στο ματς στο 73ο λεπτό και λίγο μετά το τέλος του αγώνα, που έληξε με νίκη 5-1 της Ντόρτμουντ, σχολίασε μιλώντας στην ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου: «Ήταν μια εξαιρετική στιγμή. Το να παίζεις είναι πολύ πιο δυνατό συναίσθημα από την προπόνηση και το τρέξιμο στο δάσος. Μου έλειψε αυτό το συναίσθημα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτή, ήταν η πρώτη φορά που ο 28χρονος άσος, γεννημένος στο Παρίσι, αγωνίσθηκε με την φανέλα της Ντόρτμουντ, καθώς διαγνώσθηκε με καρκίνο τον περασμένο Ιούλιο, λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, προερχόμενος από τον Άγιαξ.

Εκτοτε, ο Σεμπαστιάν Αλέ, υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ ακολούθησε τέσσερις κύκλους χημειοθεραπείας.

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον Σεμπ και την οικογένειά του, αλλά και για εμάς», σχολίασε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς και συνέχισε: «Είναι η πρώτη φορά που φορά φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και όχι σαλιάρα προπόνησης. Είμαστε υπερήφανοι για το πόσο μακριά έχει φθάσει, αλλά και που μπορέσαμε να το ζήσουμε αυτό σήμερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!