Η Σαουθάμπτον πέταξε εκτός League Cup τη Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας των «πολιτών» του Πεπ Γκουαρντιόλα με 2-0.

Οδυνηρός αποκλεισμός για τη Μάντσεστερ Σίτι που ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», με τους «άγιους» να παίρνουν μια τεράστια πρόκριση για την ημιτελική φάση του League Cup.

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για την Σαουθάμπτον, η οποία βρήκε δίχτυα δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Σέκου Μάρα στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, για να έρθει ο Μούσα Τζενέπο πέντε λεπτά αργότερα και να γράψει το τελικό 2-0. Οι «πολίτες» παρά την συντριπτική κατοχή τους δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι αποκλείστηκαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κράτησε στον πάγκο για ακόμη ένα παιχνίδι ορισμένα αστέρια όπως ο Έρλινγκ Χάλαντ και ο Κέβιν ντε Μπρόινε, όμως πλήρωσε κυρίως την αμυντική ολιγωρία των παικτών του.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον 3-0 (21′ Άντονι, 90′, 90+5′ Ράσφορντ)
  • Νιούκαστλ – Λέστερ 2-0 (60′ Μπερν, 72′ Ζοέλιντον)
  • Νότιγχαμ – Γουλβς 4-3 πέν., 1-1 κ.α. (18′ Μπολί / 64′ Χιμένες)
  • Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 2-0 (23′ Μαρά, 28′ Τζενεπό)
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!