Ατρόμητος-Ολυμπιακός 2-2: Περιστεριώτες και Πειραιώτες μοιράστηκαν γκολ και θέαμα αλλά η πρόκριση κατέληξε στους φιλοξενούμενους.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μη νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο αλλά πανηγύρισε επίσημα την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρά το ξεκάθαρο προβάδισμα του Ολυμπιακού από το πρώτο παιχνίδι και το 3-0 του «Καραϊσκάκης», ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει τους Πειραιώτες. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Τζοβάρας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους για κάτι παραπάνω.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, όλα τελείωσαν μαζί με το ημίχρονο αφού ο Ολυμπιακός βρήκε δύο γκολ και μαζί το δρόμο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο 38′ ο Σισέ έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μαρσέλο με εξαιρετικό βολ πλανέ ανέτρεψε το σκορ και πανηγύρισε με το χαρακτηριστικό «SIU» του καλού του φίλου, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε η απάντηση του Ατρόμητου, με τον Κωτσόπουλο να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 51ο λεπτό.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι στο σκορ με τους Πειραιώτες να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!