Ο Λουίς Ενρίκε φαίνεται πως είναι το φαβορί για τον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Σιμεόνε το καλοκαίρι.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση της ομάδας, η οποία δεν έχει καταφέρει να βρει την καλύτερη φόρμα της, με συνέπεια να βρίσκεται στην πέμπτη θέση της LaLiga, αναμένεται να φύγει στο τέλος της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ισπανική εκπομπή «Chiringuito», ο Αργεντινός κόουτς είναι έτοιμος ν’ αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι και, μάλιστα, φέρεται να έχει ενημερώσει και τη διοίκηση του συλλόγου για την απόφαση του.

Ο «Τσόλο» ανέλαβε την Ατλέτικο το 2011 και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Εδώ και καιρό, βέβαια, τα σενάρια περί αποχώρησής του είναι πολλά, καθώς μάλιστα τη φετινή σεζόν οι εμφανίσεις της ομάδας δεν είναι καλές. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν, φαίνεται έχει στο μυαλό του τον Λουίς Ενρίκε, που έλυσε τη συνεργασία του με την εθνική Ισπανίας, για να πάρει τη θέση του Σιμεόνε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!