Η Αλ Νασρ με επίσημη τοποθέτησή της διαψεύδει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δεσμευτεί να βοηθήσει για το Μουντιάλ 2030.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και η αραβική ομάδα διέψευσε σήμερα τις πληροφορίες πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει δεσμευτεί να προωθήσει την προσπάθεια της χώρας ν’ αναλάβει το Μουντιάλ του 2030.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Διάφορα ευρωπαϊκά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Ρονάλντο έχει όρο στο συμβόλαιο του ν’ αναλάβει το ρόλο του πρεσβευτή της Σαουδικής Αραβίας, ώστε να τη βοηθήσει ν’ αναλάβει τη διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου το 2030:

«Ολα τα σχετικά ρεπορτάζ είναι αναληθή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κανέναν όρο στο συμβόλαιο του που ν’ αφορά το Μουντιάλ του 2030 και είναι αφοσιωμένος αποκλειστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση της Αλ Νασρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!