Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο, εκθείασε τους Ανδρέα Ντόι και Παναγιώτη Ρέτσο.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην Cosmote TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου και αναφέρθηκε στη βελτίωση τόσο του Ανδρέα Ντόι όσο και του Παναγιώτη Ρέτσου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

«Είναι παρά πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν: ότι όπως είπες κερδίσαμε τρία παιχνίδια στη σειρά, αλλά θα πρέπει να έχουμε και συνέχεια σε αυτή την καλή εικόνα.

Σίγουρα η διακοπή μας έκανε καλό και μέσα από την προετοιμασία καταφέραμε να δούμε τι θέλει ο προπονητής μέσα στο γήπεδο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα ‘ξαναχτίσουμε’ αυτό που στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει.

Πιστεύω ότι οι Ρέτσος και Ντόι έχουν μέλλον μπροστά τους και είναι δύο καλά παιδιά, ξέχωρα ότι είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούν να μάθουν και να αποκτήσουν εμπειρίες. Αλλά το πιο σημαντικό για εμένα, είναι πως είναι παιδιά που ακούνε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!