Η Σακίρα έμαθε από βίντεο που της παρουσίασαν πως ο Ζεράρ Πικέ πήγαινε την ερωμένη του στο σπίτι τους πριν χωρίσουν.

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα χώρισαν μετά από 11 χρόνια και ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, ακόμα και αρκετό καιρό μετά το διαζύγιό τους, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μία από τις τελευταίες εξελίξεις θέλει τη Σακίρα να έχει υποστεί σοκ διότι πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα πήγαινε την ερωμένη του σπίτι τους πριν χωρίσουν.

Πρόκειται για συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο 35χρονος Πικέ σε κανάλι στο Twitch όπου η ερωμένη του φάνηκε στο πλάνο άθελά της. Τότε, η Σακίρα έλειπε σε ταξίδι με τα παιδιά τους και το έμαθε μόλις πριν λίγες ημέρες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!