Πάτρα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, ο οποίος νοσηλεύεται με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 22χρονος Δημήτρης Σκόνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα ανάνηψης του νοσοκομείου του Ρίου με εγκεφαλική αιμορραγία. Πάτρα

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Πάτρας, ο νεαρός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο (07/01), την ώρα που εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του που διατηρεί στην πόλη.

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή και οι επόμενες ώρες κρίσιμες για την υγεία του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!