Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό ενώ αναφέρθηκε και σε πιθανή επιστροφή του στους πάγκους.

Ο Πάμπλο Λάσο μπορεί να απέχει από τους πάγκους ωστόσο παρακολουθεί στενά τα μπασκετικά δρώμενα και παρουσιάζει τις δικές του απόψεις.

Σε συνέντευξή του σε μέσο του Ισραήλ (Israel Hayom) τόνισε πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο σύνολο στη EuroLeague ενώ μίλησε και για το αν του λείπει η προπονητική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

Για το πότε θα επιστρέψει στους πάγκους:

«Θα γίνει μόνο όταν θα νιώσω ότι είναι σωστό. Θα πάω σε μια ομάδα μόνο αν με εκτιμά και νιώσω ότι μπορώ να την οδηγήσω μπροστά. Δεν είναι απαραίτητο να είναι στην Ευρωλίγκα. Ένας προπονητής είναι… προπονητής, δεν υπάρχει προπονητής Ευρωλίγκας και προπονητής Eurocup».

Για το αν του λείπει η προπονητική:

«Κάποιες φορές ξυπνάω το πρωί και αναρωτιέμαι γιατί δεν πάω στην προπόνηση. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου, η αγάπη μου. Μου λείπει. Όμως συμβαίνει αυτό. Κάποιος μου είπε πως δεν είσαι στην πραγματικότητα προπονητής αν δεν απολυθείς.

Φυσικά δεν μου άρεσε που απολύθηκα από τη Ρεάλ και ήταν κάτι που με εξέπληξε. Όμως κατάλαβα αμέσως πως δεν γίνεται να μείνω σε αυτό και πως έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Αν απελπιζόμουν, θα έβγαινα σαν κάποιος που θα καθοριζόταν για πάντα ως πρώην προπονητής της Ρεάλ. Όμως πάνω από αυτό, είμαι ο Πάμπλο Λάσο».

Για το αν θα σκεφτόταν να αναλάβει τη Μακάμπι:

«Αν μπορούσα να δω το μέλλον, θα έπαιζα λόττο. Πάντως θα ήταν μεγάλη τιμή να με εξετάσει ως προπονητή η Μακάμπι».

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του:

«Αν και ένα έμφραγμα ακούγεται σοβαρό, δεν μου προκάλεσε πόνο και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα άλλαζε τη ζωή μου. Αυτό που μου είπαν οι γιατροί ήταν ότι πρέπει να ακολουθήσω κάποιους κανόνες σε διατροφή και άσκηση. Νιώθω από τότε εξαιρετικά, όλα είναι φυσιολογικά. Άλλωστε δεν έτρεχα μαραθώνιους πριν το έμφραγμα και ούτε σχεδιάζω να το κάνω τώρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!