Ο Άντονι Ντέιβις έχει μπει στην τελική ευθεία και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Η απουσία του Άντονι Ντέιβις έχει στοιχήσει στους Λος Άντζελες Λέικερς. Μάλιστα, ο ίδιος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε τονίσει πως η απουσία του θα είναι παραπάνω από αισθητή. Πλέον, ο ψηλός της ομάδας ετοιμάζεται για την επιστροφή του…

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και 12 αναμετρήσεις, ο σέντερ των Λέικερς μπαίνει στην τελική ευθεία ώστε να πατήσει ξανά παρκέ. Πιο συγκεκριμένα κάνει ασκήσεις σε πισίνα και σε έναν ειδικό διάδρομο προκειμένου να μην πέφτει όλο το βάρος στο πόδι του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Άντονι Ντέιβις, μόλις ξεκινήσει το τελικό κομμάτι της αποθεραπείας του, θα χρειαστεί μία με δύο εβδομάδες, προκειμένου να είναι σε θέση να πατήσει παρκέ!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!