Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σχετικά με την καταγγελία του Μπαριέντος για απόπειρα δωροδοκίας.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη του OPEN» όπου μίλησε για την καταγγελία του Μπαριέντος και την εξέλιξη της υπόθεσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή «Δίκη του OPEN»:

«Είναι ένα πραγματικό γεγονός. Το τι θα εξελιχθεί μέσα από τη διαδικασία της προανάκρισης είναι κάτι το διαφορετικό. Προς τιμήν του ο Μπαριέντος το κατήγγειλε.

Την Παρασκευή το βράδυ έγινε το γεγονός. Ενημέρωσε τον team manager το βράδυ της Παρασκευής. Το πρωί είδα 2 κλήσεις. Μου είπαν το περιστατικό. Βρεθήκαμε με τον Μπαριέντος. Του είπα «πρέπει να κάνεις ότι προβλέπει ο Νόμος». Πήγε και κατέθεσε το τι έγινε. Εάν είναι κάποιος από πίσω το σίγουρο είναι ότι αυτός μένει στην Αγγλία και στην Κύπρο.

Μπορούν να κάνουν άρση απορρήτου. Είναι θέμα της δικαιοσύνης. Απ’ ότι γνωρίζω είναι Κύπριος και μένει πολύ καιρό στο Λονδίνο και στην Κύπρο. Προφανώς αυτό θα το έχει ξανακάνει. Ο Μπαριέντος το κατέθεσε το πρωί του Σαββάτου. Εγώ επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον ενημέρωσα ως όφειλα. Συμφώνησε ότι έπρεπε να πάει στην αστυνομία το παιδί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είναι θέμα δικαιοσύνης τώρα. Δεν ανέφερε τίποτα. Του έβγαλε το πακετάκι. Τι κάνεις εδώ στον Μπέο του είπε; Θα σε πάω σε μεγάλη ομάδα του λέει αρκεί να δεχθείς κόκκινη πριν το 30′. Τι παίζεται από πίσω είναι δουλειά της δικαιοσύνης. Έχει κάνει ο Βόλος καταγγελία στην ΕΠΟ και στη FIFA για το φυσικό πρόσωπο, τον μάνατζερ, και οφείλει και η ΕΠΟ και η FIFA να λάβει τα μέτρα της.

Υπήρχε μία διαμάχη. Ο Μπαριέντος ήθελε να μείνει εδώ. Είχε και μία κοπέλα. Αυτός ήθελε να τον πάει αλλού. Ξαφνικά τι έγινε; Τι ψέματα λέει; Ότι έγινε έγινε. Το συγκεκριμένο παιδί είναι τρία χρόνια κοντά. Τι ξαφνικά ξύπνησε και είδε φαντάσματα;

Για τον δελεάσει; Πάρε τα 20.000 προκαταβολή και τα άλλα 20.000 όταν θα σε πάω σε άλλη ομάδα.

Η καταγγελία δεν βγήκε νωρίτερα στη δημοσιότητα διότι δεν ήθελα με τόσους εκδρομείς στον Βόλο να υπάρξουν εντάσεις ή να σπάσουν μαγαζιά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!