Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντιέγκο Σιμεόνε φαίνεται πως θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μιας και ο τελευταίος θέλει να φύγει το καλοκαίρι.

«Δεν χωρίζουν, όμως, έτσι οι ζωές», λέει η αοιδός, αλλά σίγουρα αυτό δεν ισχύει για τον Ντιέγκο Σιμεόνε και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το El Chiringuito, ο «Τσόλο» έχει ήδη ενημερώσει τον ιδιοκτήτη, Μιγκέλ Άνχελ Γκιλ Μάριν, ότι το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Να θυμίσουμε πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Αργεντινός κόουτς κάθεται στον πάγκο των “ροχιμπλάνκος” από τις 23 Δεκεμβρίου του 2011 αλλά όπως έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς άνθρωποι του κύκλου του, δεν σκόπευε να ανανεώσει για περισσότερο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!