Τρομερή εμφάνιση από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στην επιστροφή του στους Τέξας Λέτζεντς, καθώς σημείωσε 30 πόντους και έφτασε κοντά στο triple double.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει να κυνηγά με κάθε τρόπο το όνειρό του. Παρόλο που είχε αρκετά δελεαστικές προτάσεις από την Ευρώπη, εκείνος επέλεξε να συνεχίσει στην Αμερική και στη G-League με τη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς.

Μάλιστα, κατάφερε να ξεχωρίσει στην ήττα από τους Μέμφις Χαστλ με 119-114. Σε 39 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 30 πόντους με 8 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και μόλις ένα λάθος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Τάιλερ Ντόρσεϊ Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!