Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον αδερφό του σε ανάρτηση που έκανε στο twitter και ο Νικ Κύργιος τον αποκάλεσε ψεύτη.

Το σίριαλ Στέφανος Τσιτσιπάς-Νικ Κύργιος φαίνεται πως συνεχίζεται και σε άλλα… επεισόδια. Εν προκειμένω, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον αδερφό του και ο Νικ Κύργιος τον αποκάλεσε ψεύτη χρησιμοποιώντας ένα emoji

Το σκηνικό ξεκίνησε από μία ανάρτηση που έκανε ο 24χρονος τενίστας. Στο εν λόγω post, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον αδερφό του Πέτρο για την αφοσίωσή του στο τένις.

«Δεν έχω συναντήσει κανέναν που να είναι τόσο εμμονικός και αφοσιωμένος στη βελτίωση του παιχνιδιού τένις και της φυσικής του κατάστασης όσο ο αδερφός μου ο Πέτρος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση που του έδωσε, όμως, ο Νικ Κύργιος, ήταν αφοπλιστική. Ειδικότερα, το απάντησε με ένα emoji που απεικονίζει ένα μπλε καπέλο που αντιπροσωπεύει τη λέξη «cap» όπως συνηθίζεται στην διαδικτυακή αργκό στο γνωστό «fact or cap» όπου αναφέρονται είτε γεγονότα είτε… ψέμματα. Και το cap ή αλλιώς το μπλε καπέλο αντιπροσωπεύει τα ψέμματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!