Ο προπονητής της Κρουζ Αζούλ, Ραούλ Γκουτιέρες, μίλησε για το θέμα της μεταγραφής του Ουριέλ Αντούνα και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του.

Ο Παναθηναϊκός δίνει «μάχη» για να αποκτήσει τον Ουριέλ Αντούνα ωστόσο οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι πολλές. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος και οι «πράσινοι» εξετάζουν κι άλλες λύσεις.

Θέση στο θέμα πήρε και ο προπονητής του Ουριέλ Αντούνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Κρουζ Αζούλ:

«Αντιμετωπίζουμε ένα από αυτά τα θέματα που πάντα υπάρχουν σε μία μεταγραφική περίοδο. Όλες οι συνθήκες και τα δεδομένα αναλύονται προσεκτικά. Φαίνεται τι θέλει ο παίκτης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, όμως απ’ την άλλη ο Ουριέλ είναι μια μεγάλη επένδυση που έχει κάνει η Κρουζ Αζούλ.

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί παράγοντες γύρω από αυτή την ιστορία. Ας ελπίσουμε ότι θα επιλυθεί σύντομα. Για εμάς ο Ουριέλ Αντούνα είναι ένας σημαντικός και βασικός παίκτης. Και είναι πάντα καλύτερο να τον έχεις, παρά να μην τον έχεις.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κανένας αναντικατάστατος. Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες, αλλά ακόμα κι αν δεν τους έχεις πρέπει να βρίσκεις λύσεις. Γιατί; Επειδή υπάρχουν και άλλοι 25 που λένε ότι μπορώ κι εγώ, θέλω να το κάνω κι εγώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!