Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δεν ήταν τόσο ευχάριστα τα νέα για τον Παναθηναϊκό σχετικά με τον τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον. Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες, θα χάσει το ματς της Τετάρτης με τον Βόλο στο Κύπελλο και αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα την Κυριακή (15/1) και θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο στις 22 Ιανουαρίου.

Με τραυματισμό αποχώρησε και ο Χουάνκαρ. Ο παίκτης έχει τενοντίτιδα στον δεξιό αχίλλειο θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τον Βόλο και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Χόρντουρ Μάγκνουσον