Την απόσυρσή του από τη Γαλλία ανακοίνωσε ο αρχηγός της εθνικής, Ούγκο Γιορίς, σε ηλικία 36 ετών.

Την απόσυρσή του από την εθνική ομάδας της Γαλλίας ανακοίνωσε ο Ούγκο Γιορίς. Σε συνέντευξή του στην «Equipe» ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Γιορίς είναι και ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές με τη Γαλλία, έχοντας φτάσει τις 145, ενώ ήταν και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ το 2018.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ούγκο Γιορίς στην γαλλική «Equipe»:

«Κάποτε φτάνει η στιγμή που πρέπει να παραδώσεις τα σκήπτρα σε κάποιον άλλον. Ποτέ δεν το θεώρησα δεδομένο και πάντα το έλεγα και το επαναλάμβανα πως η Γαλλία δεν ανήκει σε κανέναν. Και όλοι πρέπει να είμαστε σίγουροι για αυτό, και πρώτος εγώ. Πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη να συνεχίσει και υπάρχει και ένας τερματοφύλακας που είναι έτοιμος για την πρόκληση, ο Μάικ Μενιάν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!