O Κορεάτης Μουν Ντάε Σουνγκ επέστρεψε στη χώρα μας για να τιμήσει τη μνήμη του φίλο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη συγκλόνισε όχι μόνο τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και την παγκόσμια οικογένεια του Ταε-Κβο-Ντο. Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του 2004 και στο Πεκίνο το 2008, άφησε την τελευταία του πνοή στις 14/10/2022 νικημένος από τον καρκίνο και στο άκουσμα της τραγικής είδησης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον αντιμετώπισαν και εξέφρασαν τα συλλυπήτιρια τους στην οικογένειά του. Μουν Ντάε Σουνγκ

Ένας εξ αυτών, όμως, ο Κορεάτης Μουν Ντάε Σουνγκ, με τον οποίο ο Νικολαΐδης είχε τεθεί αντιμέτωπος στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά των Αγώνων της Αθήνας, τίμησε με έναν άκρως ξεχωριστό τρόπο τη μνήμη του Έλληνα Ολυμπιονίκη, επισκεπτόμενος ο ίδιος τον τάφο του.

Ο Κορεάτης πρωταθλητής του Tαε-Kβο-Nτο επισκέφθηκε τον τάφο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη προκειμένου να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του και στις δηλώσεις που έκανε στην κρατική τηλεόραση ανέφερε:

«Με τον Αλέξανδρο είχαμε μία δυνατή σχέση, για μεγάλο διάστημα. Αγαπούσε την Κορέα, όπως κι εγώ αγαπώ την Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου. Λυπάμαι πολύ που άργησα να έρθω. Ήμασταν δεμένοι, είχαμε μία πολύ δυνατή σχέση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!