Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανακοίνωσε επίσημα την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και σε συλλογικό και σε εθνικό επίπεδο.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, σε ηλικία μόλις 33 χρονών! Ο Ουαλός σούπερ σταρ με την τεράστια καριέρα, αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του “χρόνου”. Ήταν κάτι που σκεφτόταν εδώ και μήνες και εν τέλει… το έκανε πράξη, κάνοντας πιο “φτωχό” το ποδόσφαιρο, καθώς η απουσία του θα είναι ορατή.

Ο Ουαλός άσος, με πλούσια καριέρα σε Ρεάλ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ, Ουαλία και LA, δεν… άντεξε και είπε το “αντίο” στην μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο…

Η ανακοίνωση του Γκάρεθ Μπέιλ:

«Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να αποσυρθώ από την ενεργό δράση, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Είμαι τυχερός που κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να κάνω αυτό που αγαπώ. Αυτά τα 17 χρόνια μου χάρισαν τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ μου…

Το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε! Ήμουν 111 φορές αρχηγός με την εθνική ομάδα της Ουαλίας. Από τα πρώτα μου βήματα στην Σαουθάμπτον, έως το MLS, απόλαυσα κάθε μέρα στο γήπεδο.

Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με βοήθησαν να κάνω αυτήν την καριέρα, που δεν είχα φανταστεί ποτέ μου.

Πηγή: www.sportsking.gr

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!