Ντροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει αρχηγό έναν παίκτη σαν τον Χάρι Μαγκουάιρ χαρακτήρισε ο Πολ Πάρκερ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα πρέπει να ορίσει τον Μπρούνο Φερνάντες αρχηγό της ομάδας μπροστά από τον Χάρι Μαγκουάιρ, σύμφωνα με τον Πολ Πάρκερ, ο οποίος κατακεραύνωσε τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην αμυντικός πραγματοποίησε 105 συμμετοχές με τους “κόκκινους διαβόλους” μεταξύ 1991 και 1996 και θεωρεί ότι ο Τεν Χαγκ θα πρέπει να κάνει την αλλαγή το συντομότερο δυνατό, χαρακτηρίζοντας την τρέχουσα κατάσταση “ντροπιαστική”. Ο Πάρκερ άφησε επίσης αιχμές για τις αμυντικές ικανότητες του Μαγκουάιρ, περιγράφοντάς τον ως “πολύ νευρικό και πολύ αργό” για να παίξει σε ομάδα υψηλού επιπέδου, ενώ έθεσε ερωτηματικά για το αν θα μπορούσε να μετακινηθεί αλλού την περίοδο του Ιανουαρίου.

“Ειλικρινά, η κατάσταση με τον Χάρι Μαγκουάιρ είναι ντροπιαστική πλέον. Ο τρόπος με τον οποίο παίρνει το περιβραχιόνιο από τον Μπρούνο Φερνάντες είναι άθλιος. Δεν θα έπρεπε ποτέ να το κάνει αυτό και ο Έρικ Τεν Χαγκ πρέπει να πάρει τώρα την απόφαση να πάρει οριστικά το περιβραχιόνιο από τον Μαγκουάιρ”.

“Δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρει νέο σύλλογο τον Ιανουάριο. Ίσως θα μπορούσε να πάει δανεικός, αλλά τότε θα είναι μια μικρή ομάδα από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Δεν μπορεί να παίξει σε μια κορυφαία ομάδα, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ ή η Νιούκαστλ, επειδή αμύνονται με υψηλή γραμμή. Πρέπει να παίξει για μια ομάδα που αμύνεται με χαμηλό μπλοκ γιατί είναι πολύ νευρικός και πολύ αργός για να παίξει για μια μεγάλη ομάδα”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!