Η Μάντσεστερ Σίτι ερευνάται από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας για ομοφοβικά συνθήματα στον αγώνα με την Τσέλσι.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας θα ξεκινήσει έρευνα για τα φερόμενα ομοφοβικά συνθήματα κατά τη διάρκεια της νίκης της Μάντσεστερ Σίτι με 4-0 στο FA Cup εναντίον της Τσέλσι.

Το σύνθημα ακούστηκε προς το τέλος του αγώνα του τρίτου γύρου του FA Cup στο «Etihad», τον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-0.

Η FA αναφέρει ότι θα συνεργαστεί με τις νομικές αρχές και τη Μάντσεστερ Σίτι για να εξετάσει το περιστατικό, γράφοντας σε ανακοίνωσή της: «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την Εισαγγελία, καθώς και με τη Μονάδα Αστυνόμευσης Ποδοσφαίρου του Ηνωμένου Βασιλείου, σε σχέση με τη χρήση ομοφοβικών όρων».

«Μέρος της δουλειάς μας σε αυτόν τον τομέα ήταν να παρέχουμε στις αρμόδιες αρχές στοιχεία για συνθήματα κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ οπαδών, που περιγράφουν λεπτομερώς πώς τα συνθήματα αυτής της φύσης επηρεάζουν την εμπειρία των ατόμων αυτών και το αίσθημα της ένταξης σε ποδοσφαιρικούς αγώνες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!