Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κάλος Αλμπέρτο τόνισε πως ο Μουρίνιο μπορεί να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας αναζητά τον αντικαταστάτη του Τίτε στον πάγκο της ομάδας. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και αυτό του Ζοζέ Μουρίνιο.

Και κάπου εδώ ήρθε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κάρλος Αλμπέρτο, να βάλει «φωτιά». Αποκάλυψε ότι ο Μουρίνιο μπορεί να είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας.

Μάλιστα, είπε ότι ο Πορτογάλος κόουτς επικοινώνησε μαζί του για να είναι βοηθός του. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά αφού συνυπήρξαν στην Πόρτο για 1,5 χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Αλμπέρτο:

«Ίσως ο Μουρίνιο να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας. Μιλάω από πρώτο χέρι. Έχω αυτή την πληροφορία. Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται αυτή η πληροφορία. Σας δίνω την πληροφορία γιατί μου ζήτησε να είμαι βοηθός τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!