Ο Φακούντο Καμπάτσο θέλει να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται στα παρκέ.

Την ανάγκη του να επιστρέψει στα παρκέ εκφράζει με κάθε τρόπο ο Φακούντο Καμπάτσο. Ελπίζει ότι το ban της EuroLeague στον Ερυθρό Αστέρα θα σταματήσει να έχει ισχύ σύντομα και θα μπορέσει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φακούντο Καμπάτσο:

«Πεθαίνω να παίζω μπάσκετ, έχω τόση ενέργεια, έχω δουλέψει σκληρά για να είμαι σε αγωνιστική φόρμα και σε ανταγωνιστικό ρυθμό. Είναι ομαδικό σπορ και η ομάδα με εμπιστεύεται. Προσπαθώ να συμπεριλαμβάνω τους πάντες στο παιχνίδι και να βγάζω ενέργεια στο παρκέ. Δεν είμαι ο τύπος που κοιτάζει τα στατιστικά. Αυτό είναι για εσάς (σσ. τους δημοσιογράφους), το κάνετε πολύ καλύτερα από εμένα. Προσπαθώ να παίρνω τις σωστές αποφάσεις, να είμαι ένας αληθινός playmaker και το απολαμβάνω.

Δεν θέλω να βρίσκομαι εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, να μη φοράω τη φανέλα. Παρόλα αυτά, τα χέρια μου είναι δεμένα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό, παρά να στηρίζω τους συμπαίκτες μου σε κάθε παιχνίδι. Έτσι εκμεταλλεύομαι την ενέργειά μου. Δεν μπορώ να επηρεάσω την απόφαση που δεν μου επιτρέπει να παίξω, αλλά ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει και ότι μετά από την υποστήριξη των παικτών, των συμπαικτών και των οπαδών, η κατάσταση θα ανατραπεί.

Σημαίνει πολλά για εμένα. Όλη η αγάπη που μου έχουν δείξει οι οπαδοί, οι φίλοι, οι συμπαίκτες μου που φόρεσαν το μπλουζάκι με το #FreeFacu. Μου δίνει κίνητρο, για αυτό παίζω με τόση ενέργεια και προσπαθώ καθημερινά να είμαι σε ρυθμό και να κυνηγάω τις νίκες. Είναι τρελό, οι Αργεντίνοι μοιάζουν με τους Σέρβους, νιώθω σαν το σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!