O Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν πανευτυχής μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και έδωσε 300 χιλιάδες ευρώ πριμ στους ποδοσφαιριστές του.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι και το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια ήταν μοναδικό. Φυσικά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπορούσε να λείπει από τους πανηγυρισμούς της ομάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, κατέβηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους κιτρινόμαυρους.

Το αφεντικό της ένωσης όμως δεν έμεινε εκεί και ανακοίνωσε πριμ 300.000 ευρώ γνωρίζοντας την αποθέωση από τους παίκτες της ΑΕΚ!

Αργότερα, ακολούθησε… πάρτι με πίτσες και αναψυκτικά, με τους παίκτες της Ένωσης να απολαμβάνουν τις στιγμές του θριάμβου τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Δημήτρης Μελισσανίδης