Ενας φίλος της ΑΕΚ έχασε τη ζωή του από ανακοπή, κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο - Παραμένει στο «Αγία Ολγα» δεύτερος οπαδός.

Ένα θλιβερό περιστατικό επισκίασε τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο φίλαθλος των «κιτρινόμαυρων» υπέστη ανακοπή λίγο πριν το τέλος του αγώνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Αγία Ολγα», όπου αργότερα έγινε γνωστό πως «έφυγε» από τη ζωή.

Να θυμίσουμε πως δεν ήταν ο μόνος που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα, καθώς και δεύτερος οπαδός, ηλικίας 70 ετών, υπέστη έμφραγμα στη Θύρα 26 πριν την έναρξη και παραμένει σε νοσηλεία, στο ίδιο νοσοκομείο.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Τα επεισόδια και η χρήση δακρυγόνων πριν την έναρξη του αγώνα

Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό υπήρξε ένταση έξω από την OPAP Arena με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική και πολλοί από τους φιλάθλους αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!