Ο Ζινεντίν Ζιντάν απάντησε αρνητικά σε πρόταση να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής ΗΠΑ.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ζινεντίν Ζιντάν στην πρόταση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των ΗΠΑ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας φέρονται να πλησίασαν τον έμπειρο Γάλλο τεχνικό, προσφέροντάς του την θέση του Γκρεγκ Μπερχάλτερ, ο οποίος αποχώρησε όταν το συμβόλαιό του έληξε στις 31 Δεκεμβρίου.

Η απάντηση ωστόσο του Ζιντάν ήταν αρνητική μιας και φημολογείται πως μεγάλη επιθυμία του 50χρονου τεχνικού ήταν να αναλάβει την εθνική Γαλλίας.

Θυμίζουμε πως ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται μακριά από τους πάγκους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από το καλοκαίρι του 2021, όταν και αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Έκτοτε, έχει δεχτεί κρούσεις από πολλούς συλλόγους και εθνικές ομάδες, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει ακόμη να βρει το πρότζεκτ εκείνο που θα τον κάνει να επιστρέψει στην άκρη του πάγκου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!