Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας προκειμένου να εμψυχώσει του παίκτες της ομάδας.

Στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Παναθηναϊκός

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού δεν θα πάει στην «OPAP Arena» για να δει το μεγάλο ντέρμπι και για αυτό θέλησε νωρίτερα να μιλήσει στους παίκτες ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Ακόμα, εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο και «ντόπαραν» ψυχολογικά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι αυτή η αναμέτρηση και θέλουν πάση θυσία να φύγουν με το διπλό από το γήπεδο της «Ένωσης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Παναθηναϊκός. Παναθηναϊκός. Παναθηναϊκός.